CHP MİLLETVEKİLLERİ GREVDEKİ İŞÇİLERİ EMEK MİTİNGİNE DAVET ETTİ

Batı Yakası TV
Batı Yakası TV  - Editör
1 Min Okuma

CHP Milletvekilleri, greve başlayan Novarest işçilerine destek vermek için grev çadırını ziyaret etti. CHP Gebze Milletvekili Nail Çiler, CHP’nin işçinin ve emekçinin yanında olduğunu belirterek işverene işçilerin sesine kulak vermesi çağrısında bulundu

Çiler, “Fabrika yönetiminin bir an önce Toplu İş Sözleşmesi (TİS) görüşmelerini sonuçlandırıp mağduriyetleri ortadan kaldırmasını, işçilerin haklarını işçilere teslim etmesini bekliyoruz,” dedi.

Bugün, Novarest fabrikası emekçilerinin mücadelesine destek vermek amacıyla İl Başkanımız Bülent Sarı, Milletvekillerimiz Harun Özgür Yıldızlı ve Muhip Kanko ve İlçe Başkanlarımız ile birlikte grev alanındaydık. İşçi haklarının korunması ve adil çalışma koşullarının sağlanması için her zaman emekçilerimizin yanındayız. Çiler, “Birlikte başaracağız!” diyerek emekçilere olan desteğini vurguladı ve işçi haklarının korunması, adil çalışma koşullarının sağlanması için her zaman emekçilerin yanında olacaklarını belirtti.

CHP’nin, işçi mücadelesinde her zaman yanlarında olduğunu ve olmaya devam edeceğini ifade eden Çiler, tüm emekçileri 30 Haziran Pazar günü Genel Başkan Sayın Özgür Özel’in katılımıyla gerçekleştirecek EMEK MİTİNGİNE davet etti.

ETİKETLENDİ: ,
Bu haberi paylaş
Yazar Batı Yakası TV Editör
Takip Et:
Batı Yakası TV - Bölgenin Tek İnternet Televizyonu
yorum Yap