PATLAMANIN NEDENİ İHMAL Mİ?

Batı Yakası TV
Batı Yakası TV  - Editör
1 Min Okuma

CHP Kocaali Milletvekili Nail Çiler Mevlana Mahallesi’nde patlama noktasında inceleme yaptı.

CHP Kocaali Milletvekili Nail Çiler, Mevlana Mahallesi’nde meydana gelen doğalgaz kaynaklı patlamanın ardından olay yerine giderek incelemelerde bulundu ve vatandaşlarla bir araya geldi. Çiler, patlamadan etkilenen mahalle sakinlerine geçmiş olsun dileklerini ileterek, olayın tüm yönleriyle takip edileceğini belirtti.

“İhmalin bedelini acı bir şekilde gördük”

Milletvekili Çiler, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Bugün Mevlana Mahallemizde meydana gelen patlama, ihmalin insan hayatına mal olabileceğini maalesef yine acı bir şekilde tecrübe ettik. Soruşturmanın tüm yönleriyle yürütülmesi adına konunun takipçisi olduğumuzun bilinmesini isteriz. Yetkililerin en kısa sürede hayatı normale döndürmelerini bekliyoruz. Göz göre göre gelen faciadan etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.”

Soruşturma devam ediyor, mahallede tedirginlik sürüyor

Patlama sonrası başlatılan soruşturma devam ederken, mahallede tedirginlik hâkim. Vatandaşlar bir an önce güvenliğin sağlanmasını talep ederken, Milletvekili Çiler’in bu konudaki takipçi olacağı yönündeki açıklamaları mahalle sakinlerine bir nebze olsun moral oldu.

Bu haberi paylaş
Yazar Batı Yakası TV Editör
Takip Et:
Batı Yakası TV - Bölgenin Tek İnternet Televizyonu
yorum Yap